Webtekster

Webtekster som både styrker din søgeoptimering og formidler dit budskab

Hvis du arbejder aktivt med søgemaskineoptimering, er du klar over, at det er noget af en balancekunst at lave en læseværdig og fængende webtekst, som samtidig understøtter søgeoptimeringen.

Det er to vidt forskellige verdener, der skal mødes. Hos hjemmesider.dk har vi erfaret, at det godt kan lade sig gøre. Vi kombinerer vores færdigheder inden for online kommunikation og webtekster med den seneste viden om søgemaskiner.

Hvor godt det virker, ved vi, når vi kender resultaterne, typisk målt som antal personer, som besøger din hjemmeside og faktisk gør, hvad du ønsker de skal gøre, f.eks. læser mange sider, kontakter dig eller tilmelder sig nyhedsbrev.

Når du arbejder seriøst med tekster til din web, må du også acceptere, at du ikke bliver færdig og kan sætte et punktum. I stedet er det en kontinuerlig proces, hvor du løbende bruger den information du får fra søgemaskinens statistikværktøj og direkte fra dine besøgende til at optimere webteksten. En proces, hvor du virkelig mærker fordelen af at arbejde i brugervenligt CMS, som f.eks. Drupal, MODx og Joomla.

Hjemmesider.dk kan på forskellig vis hjælpe dig:

Vi tilpasser vores ydelser til din situation: Har du f.eks. brug for en skriveguide så hjemmesiden fremtræder ensartet – så kan vi hjælpe. Eller har du brug for 20 helt nye webtekster, så kan vi også hjælpe med det.

^
EMAIL TELEFON ADRESSE

Ny hjemmeside, webshop, app - skriv til os på:
info@hjemmesider.dk

Maja Wall: maja@hjemmesider.dk
Morten Andersen: morten@hjemmesider.dk

x

Projektledelse / support
Maja Wall: 2242 4444

Eller ring til Morten Andersen på 5194 8012

x

Hjemmesider.dk
Engmosevej 8
4500 Nykøbing Sjælland

Maja Wall - kontor:
Hannebjergvej 12
2960 Rungsted

x