DEMO Html5DEMO WORDPRESSDEMO WEBSHOP

Hjemmesider.DK
– Webbureau i Odsherred
– kontakt mig i tide og utide …

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig på …

Email: morten@hjemmesider.dk
Telefon: 5194 8012
Skype: morten.hjemmesider (Skype med mig)

Hjemmesider.DK et mit lille webbureau med fokus på hastighedsoptimeret hjemmesider og med en “keep it simple” tilgang.

Morten Peter Andersen
Engmosevej 8
4500 Nykøbing Sjælland / Odsherred

Kontakt Webnørd og Webdesigner Morten Peter Andersen
Morten Peter Andersen

Webbureau i Odsherred med speciale i hurtige WordPress hjemmesider og webshops.

Webbureau Odsherred
Webbureau lyder måske så voldsomt, når der ren faktisk kun er tale om en enkeltmandsvirksomhed i Odsherred.
Ja fint skal det være, men jeg har så mange gode samarbejdspartnere i ryggen, hvis der er behov for det, og snart 20 års erfaring med webudvikling. Derfor tør jeg godt være lidt stor i slaget og kalde det et webbureau.

Ovenstående er gode folk (fagpersoner), som jeg de sidste mange år i branchen har fået et godt og nært samarbejde med.
Sammen har vi “bygget” store webløsninger i Drupal, WordPress og andre Open Source CMS til: Fagforeninger, skoler, virksomheder, interesseorganisationer og andre foreninger.

Hjemmeside målrette til mindre og firmaer og foreninger

Hjemmesider.dk er min egen lille platform hvor jeg “leger” webbureau. Trækkende på min egen store erfaring med at kode samt online markedsføring, har jeg skræddersyet nogle simple og effektive CMS løsninger i WordPress, som jeg ved passer til rigtig mange mindre firmaer og foreninger. Derudover tilbyder jeg webshop løsninger i bl.a. WooCommerce.
Løsninger jeg til stadighed opdaterer og forfiner, fordi jeg synes det er sjovt og spændende. Samtidig har jeg et ønske om, at kunne sælge et produkt, som jeg kan stå inde for 100% og være stolt af. Læs her om min løsning til dig der ønsker en ny WordPress hjemmeside.

Læs mere om de enkelte funktioner og guides til at bruge systemet i praksis.

Freelance frontend udvikler

Udover at arbejdet med Hjemmesider.dk tager jeg for tid til anden opgaver som freelance WordPress udvikler.
Ofte er det for reklamebureauer eller andre webbureauer, der ikke har de tekniske færdigheder og viden, eller simpelthen har for travlt til at løfte en bestemt opgav.
Specielt de første år af min tid som kodenørd, løste jeg mange opgaver som frontend freelancer. Dengang hovedsagelig i CMS Joomla og shop systemet Magento.
I dag er jeg blevet lidt mere selektiv med freelance opgaverne, men er det den rigtige opgave, synes jeg stadig, det er sjovt og hyggeligt at hjælpe andre. Det giver mig samtidig en mulighed for at skabe nye og gode relationer.

I Odsherred og resten af danmark … ja hele Skandinavien

Jeg bor i Odsherred, men arbejder over hele landet. Jeg har kunder i alle afkroge af Danmark. Endda nogle i Sverige og Norge. En af de store fordele ved mit arbejde er, at alt kan løses online. Møder via Skype, korrespondance via email, telefon og SMS sikre, at jeg kan være lige så tæt på mine kunder i Nordjylland, som dem der bor en enkelt gade væk fra mit lille webbureau.