DEMO Html5DEMO WORDPRESSDEMO WEBSHOP

Webmaster

HJÆLP TIL DEN DIGITALE HVERDAG

Firmaer, forretninger, foreninger, selvstændige, “det travle kontor

HJEMMESIDE

Oprettelse af nyt indhold (tekst, billeder, video)
Gennemgang af eksisterende indhold i forhold SEO
Gennemgang af tekster – komma, stavefejl og lignende.
Opdateringer, backup o.a.
Oprettelse af landingpage / kampagne hjemmeside

WEBSHOP

Oprettelse af produkter
SEO-optimering af produkt (tekst, overskrifter, title tag, meta info samt interne link)
SEO-optimering af kategorisider

PDF

Opsætning af mindre foldere
Informationsmaterial / Salgsmateriale
Visitkort
o.lign.

BILLEDER

Beskæring
Optimering (fil størrelse)
Almindelig billedbehandling
Meta informationer for SEO (billedsøgning)

SoMe

Design af billeder med budskab (nyhed, tilbud, o.lign.) til Facebook o.a.

LYD

Forbedring af lyd med støj / dårlig optagelse
Mixing af sang til demo eller udgivelse

Helt ENKELT - ingen månedlige udgifter
 1. Vi aftaler hvad der skal laves

  Er din virksomhed fra Nykøbing Sj og du giver kaffe, kan jeg nemt tage min cykel og komme forbi. Er du fra et andet sted i Odsherred, må jeg nok benytte bilen. I resten af landet må vi bruge mail, telefon, Skype o.lign.

 2. Vi aftaler en pris / projekttid

  Typisk kan vi på forhånd aftale tidsforbrug / pris for opgaven (eks. – billede til Facebook opslag = 1 time, PDF præsentation i A4 format = 3 timer, oprettelse af 10 nye produkter på webshoppen = 1,5 time, optimering af tekst og SEO opsætning på enkelt side = 1 time)

 3. Du godkender arbejdet

  Jeg sender en regning eller “tager et klip i klippekortet”

Prispolitik

Udgiften skal give menig for dig, og jeg skal have løn for mit arbejde!
Timeløn = 750 kr. ex. moms

Som webmaster har jeg ansvaret for at administrere, vedligeholde og opdatere din hjemmeside. Et arbejde der udføres i samarbejde med dig, eller ud fra din anvisninger!
Min rolle spænder over en bred vifte af opgaver, der sigter mod, at din hjemmeside fungerer korrekt og er opdateret med relevant indhold.
Opgaverne kan variere afhængigt af størrelsen og kompleksiteten af din hjemmesiden, men generelt inkluderer de følgende ansvarsområder:

 1. Websidedesign og udvikling:
  En webmaster kan være ansvarlig for at designe og udvikle hjemmesiden samt del-elementer på siden. Arbejdet er ofte et samarbejde med webdesignere og udviklere (det er så også mig!).
  Arbejdet skal sikre, at designet er så imødekommende som muligt for hjemmesidens brugere. Her er det vigtigt, at kende sinemålgruppe, da forskellige målgrupper ofte har forskellige opfattelse af hvad et godt design er – hvad der er pænt.
 2. Teknisk vedligeholdelse:
  Det er webmasterens opgave at sikre, at hjemmesidens tekniske opsætning fungerer korrekt og at alt er opdateret.
  Derudover kan der være arbejde med fejlfinding af tekniske problemer samt at sikring at hjemmesiden er kompatibel med de forskellige browsere og enheder (telefoner, tablets o.lign).
 3. Indhold (content):
  Webmasteren er ansvarlig for at opdatere og administrere indholdet på hjemmesiden. Dette kan omfatte at tilføje nye sider, redigere i eksisterende indhold, uploade billeder og videoer samt sikre, at alt indhold er korrekt formateret (HTML) og organiseret.
  Vigtigt: Det er dig som hjemmeside-ejer der producere indholdet med mindre andet er aftalt!
 4. Søgemaskineoptimering (SEO):
  En vigtig del af en webmasters arbejde er at optimere hjemmesiden til søgemaskiner for at forbedre dens synlighed og placering i søgeresultaterne (SERP). Dette kan omfatte at vælge relevante søgeord, optimere meta-tags og metadata samt sikre, at hjemmesiden er hurtig og mobilvenlig.
 5. Analyse og rapportering:
  En webmaster kan også være ansvarlig for at overvåge hjemmesidens resultater ved hjælp af  Google Analytics e.lign. At analysere data om besøgende, trafikkilder, brugeradfærd og andre nøglemål. Den viden skal bruges til forbedring og at udvikle strategier til at øge hjemmesidens effektivitet.
 6. Sikkerhed:
  Det er meget vigtigt for en webmaster, at hjemmesiden er sikret mod potentielle trusler, såsom malware, hacking og datasikkerhedsbrud.
  Arbejdet kan derfor omfatte at implementere sikkerhedsforanstaltninger såsom nye plugins, regelmæssige sikkerhedsscanninger og opdatering af database, PHP o.a.

Samlet set spiller jeg som webmaster en afgørende rolle i at sikre, at din hjemmeside fungerer effektivt og opfylder dine besøgendes behov og forventninger – MEN det er dig, som hjemmeside-ejer der ALTID har det overordnet ansvar. Jeg fungere som din “digitale-forlængede” arm.