DEMO Html5DEMO WORDPRESSDEMO WEBSHOP

Skole hjemmeside
– Friskoler, Lilleskoler, Privatskoler o.a.

Med snart 20 års erfaring som web-koder og en uddannelse som skolelærer mener jeg selv, jeg er den oplagte samarbejdspartner for jeres skole!

Skriv til mig på morten@hjemmesider.dk eller ring til mig på 51948012

En tavle med en skole hjemmeside

Kort om … MORTEN ANDERSEN
Jeg ejer Hjemmesider.dk, hvor jeg koder er problemknuser, projektleder, designer … ja det meste faktisk 🙂

– Uddannet historie- og musik-lærer fra Frederiksberg Seminarium.
– Jeg har tidligere arbejdet 7 år på en friskole, og før det på en almindelig folkeskole og som voksenunderviser på VUC.

Mine tre børn har gået på en lilleskole med musik, kreativitet og god boglig dannelse.
– Min søde kone er ansat som børnehaveklasseleder på en lilleskole, så jeg følger stadig med på sidelinjen, hvordan livet på skolen er 🙂

Etablering

Jeg koder og står for alt det tekniske på hjemmesiden

Funktioner

På jeres nye skole hjemmeside kan i nemt

Udvalgte referencer

Hele vejen fra idefasen til lanceringen af vores nye hjemmeside, har vi været i meget sikre hænder hos Hjemmesider.dk.
Samarbejdet har været kendetegnet af åbenhed og konstruktive tilgange – og når vores skæve ideer indimellem udfordrede de tekniske muligheder, blev alting hver gang løst med stor fantasi og kompetence.
Selve processen har været smidig, der er blevet fulgt op på tingene, og dialogen har været både seriøs og fyldt med humor.
Vi er yderst tilfredse med både processen og resultatet.

Simon Møller Petersen
Skoleleder, Den Lille Skole i Lyngby

Vi på Ringsted Lilleskole har nu været så heldig at have arbejdet sammen med Morten i nogle år, hvor han har hjulpet vores skole med arbejdet i vores nye website.
Efter megen søgen frem og tilbage med diverse udfordringer, har jeg endeligt fundet en IT mand der ved hvad han snakker om. Vi kan kun give Morten fra Hjemmesider.DK de bedste anbefalinger.
Tænker ikke at det fås bedre – Morten er dybt professionel og idérig i forhold til vores hjemmeside. At han så også er utrolig behagelig, gør jo kun valget endnu nemmere – de varmeste anbefalinger til Hjemmesider.DK fra Ringsted Lilleskole.

Ditte Ehlig
Skoleleder, Ringested Lilleskole

Varm anbefaling af hjemmesider.dk
Vi har fået en utrolig flot og meget gennemarbejdet hjemmeside via Hjemmesider.dk
Det har været et tæt samarbejde med Maja Wall, som har været en hjælpsom en dygtig kommunikator, både mundtligt og skriftligt. Det har været en tryg og fin proces at få lavet ny hjemmeside, og jeg vil til enhver tid anbefale Hjemmesider.dk til andre skoler eller organisationer.

Alt det bedste, – Anja Szab
Skoleleder, Nørrebro Lilleskole

Rørvig Friskoles hjemmeside havde brug for en opgradering.
Så vi tog kontakt til Morten Andersen og satte ham ind i skolens ønsker, værdier, profil mm. Morten har i den grad formået at frembringe en ny og mobilvenlig hjemmeside, som med sit udtryk på bedste vis formidler de værdier, som lilleskolen Rørvig Friskole er funderet på.
Morten har i hele processen ydet virkelig god service. Vi er meget glade for vores nye hjemmeside, og for Mortens grundige instruktioner i, hvordan vi vedligeholder, opdaterer osv…og ikke mindst for hans altid servicemindede indstilling og hjælpsomhed, når vi lige pludselig har brug for hjælp til dette og hint på sitet.

Rørvig Friskole giver Morten og Hjemmesider.DK vores varmeste anbefalinger.