DEMO Html5DEMO WORDPRESSDEMO WEBSHOP

Artikler på Hjemmesider.DK

... jeg arbejder på sagen!

Legomand der bygger en hjemmeside med Elementor eller Divi Builder

Bruger du Elementor, Divi Builder eller lignende?

Læs om hvorfor jeg IKKE anbefaler dig at bruge en WP Builder på din hjemmeside. Hvis du gør og er faret vild, kan jeg dog stadig hjælpe dig!

Koder til WordPress - HTML, PHP, CSS og Javascript

Til dig der har en hjemmeside i WordPress el.lign. CMS, er der koder og termer, der kan være nyttige at have kendskab til.

Få det basale overblik over hvilke kodesprog og termer der benyttes på din WordPress hjemmeside.

WordPress serviceaftale er ikke altid den bedste løsning!

WordPress serviceaftale er det nu så smart?

I min optik er en WordPress serviceaftale 9 ud af 10 gange ikke pengene værd! Er du en af dem, der hver måned betaler for en serviceaftale til din WordPress hjemmeside, og som samtidig har lidt svært ved at se, hvad du egentlig får for pengene?

Fra design til færdigt WordPress Tema

Fra Design til WordPress tema

Wordpress er kendt for sine færdige design (themes) som enten er gratis eller forholdsvis billige at anskaffe. Hvis du har læst lidt på min hjemmeside, ved du nok hvad jeg mener om dem, så det behøver vi ikke dvæle ved her! Heldigvis findes der stadig designere og webbureauer, der insisterer på at lave unik design til deres kunder.

Checkliste til dig med en webshop

En tjekliste til nye eller kommende webshop ejere

En TJEKLISTE til den kommende WEBSHOP ejer. Eller til dig der allerede er i gang, men er faret lidt vild i alle de ting, man skal have styr på, når man driver en moderne webshop.

Iphone der viser Youtube på skærmen

FAQ WordPress med det bedste fra Youtube

FAQ siden er en samling af svar på spørgsmål, som jeg i mit daglige virke som webdesigner ofte hører. En artikel som jeg løbende opdatere!

Blyanter i mange farver til at designe med

Webdesigner – og mine redskaber

Her på siden kan du læse om, hvad jeg som webdesigner bruger af online ydelser, og hvordan jeg tænker design.Siden vil løbende opdateres, da ny ydelser hele tiden kommer til, og jeg får nye tilgange til det at designe til web. Når jeg går i gang med en ny designopgave, er noget af det første, […]

Professionel hjemmeside i WordPress med ACF felter

Professionel hjemmeside i WordPress med Advanced Custom Fields (ACF)

Med ACF kan jeg oprette en professionel WordPress hjemmeside, der er nem at skrive på Skal du have en ny professionel WordPress hjemmeside, er det vigtigt, at det er nemt at redigere og oprette nyt indhold. Det er samtidigt vigtigt, at designet og indholdet fremstår ensartet på alle sider. Forestil dig en ejendomsmægler side hvor […]

www med mønter der symbolisere prisen på en hjemmeside

Hjemmeside pris – Hvad koster en hjemmeside?

Vil du vide hvad en hjemmeside koster?Vil du have en simpel “step by step” beskrivelse af, hvordan du får en gratis CMS?Eller er du interesseret i en rigtig god hjemmeside pris samt personlig support og vejledning? Så vil jeg her på siden give dig det fulde overblik! Generelt omkring priser Prisen er selvfølgelig afhængig af, […]