Webshop løsning i WordPress eller Drupal

Skal du etablere en ny webshop løsning, måske som supplement til en eksisterende fysisk butik, eller som selvstændig platform til salg af varer, er der mange aspekter der nøje skal gennemtænkes.

Selvom der er væsentligt lavere cost of entry forbundet med opstart af en eksempelvis en WordPress webshop end en strøgbutik, skal hele forretningsmodellen selvfølgelig være nøje overvejet. Hvis i har hele konceptet: Samarbejdet med leverandørerne og producenterne, målgruppen, varerne, leveringen osv. på plads – mangler i stadig alt det internet-strategiske, der gør, at jeres webshop bliver en succes.

Webshop løsning med fart

Vi har gennem tiden fået mange kunder, som desværre først har været igennem en lang opslidende process med en billig og ugennemtænkt webshop løsning. Derfor er vi nød til at sige …. “hvis du ønsker at gøre din drupal eller WordPress webshop til en indbringende forretning, er der ingen billige og nemme løsninger!” Mange tror fejlagtigt, at webshoppen er en billig, nem og hurtig vej til indtjening og det ovenikøbet mens man sover! At sikre den helt rigtige webshop løsning og strategi er en krævende opgave. Indsatsen er lidt anderledes ved en fysisk butik, men det kræver overblik, energi og fokus for at lykkedes med et online projekt.

Man kommer ikke sovende til en succesfuld webshop
Man kommer ikke sovende til en succesfuld webshop!

Hos hjemmesider.dk hjælper vi dig med, at webshoppen (teknisk som strukturelt) hænger sammen med din forretningsstrategi. Altså at maskinen bagved virker upåklageligt. Det indebærer:

Vi hjælper dig med at lægge de første 5 varer i butikken Vi uddanner dig til Drupal eller WordPress webshop administrator Vi integrerer betalingsgateway Vi rådgiver & yder support

Alt i alt hjælper vi jer med at få succes på nettet!

^