SEO

Hjemmesider.dk kan hjælpe dig til en bedre placering i Googles organiske søgeresultater. Også kaldet søgemaskineoptimering eller search engine optimisation, SEO.

Identificer søgeord

Vi tager hul på søgemaskineoptimeringen ved sammen med jer at analysere jeres marked og søgeord. Ved SEO analysen ser vi typisk på:

Synlighed i søgeresultaterne

Resultatet er udvalgte søgeord, hvor vi er temmelig sikre på, at en visning af jeres side vil have relevans for søgningen, samtidig med I opnår en god placering. For et overskueligt budget.

For at finde de rigtige søgeord til søgemaskineoptimeringen, er det vigtigt, at I bidrager med jeres viden om kunder og konkurrenter. Hjemmesider.dk stiller de rigtige SEO spørgsmål og omsætter jeres markedsviden til søgeord, der dur. I praksis betyder det, at I skal afsætte tid til dialog med os, enten elektronisk eller i form af et egentligt møde.

Optimere sider

Når søgeordene er fundet, skal de implementeres på din hjemmeside: I tekster, titler, billedtekster, metakoder og interne links. Når man ved hvordan, er det i sig selv ikke svært. Udfordringen er at få det gjort, og gjort konsekvent samt at sikre, at teksten stadig kommunikerer det den skal over for læserne.

Forudsætningen for, at søgeordene kan implementeres er naturligvis, at CMS’et rent teknisk giver mulighed for det. De fleste moderne CMS’er, og de open source CMS’er, som hjemmesider.dk arbejder med, kan i dag forholdsvis enkelt SEO optimeres, så man som bruger har fuld kontrol over alle de relevante områder.

Hjemmesider.dk kan lave søgemaskineoptimeringen (SEO) og/eller instruere i, hvordan du selv gør det fremover. Hjemmesider.dk. kan også gennemskrive din webtekst – eller lave en helt ny. Teksten er og bliver det væsentligste, og uden relevant og samtidig omfattende,  interessant tekst, vil alle de andre parametre ikke hjælpe meget.
Læs evt. blogindlæg: En guide til at skrive tekster når du vil frem i SERP.

Bygge links

Når andre hjemmesider linker til din hjemmeside, opfatter søgemaskinerne det som en slags anbefaling af din hjemmeside, og giver den derfor en relativt bedre placering i søgeresultatet. De fleste virksomheder har leverandører, samarbejdspartnere, kunder o.lign., som gerne vil lægge et link på deres hjemmeside … hvis du spørger dem om det!

Linkbuilding et vigtig og tidskrævende opgave

Linkbygning kan være en tidskrævende SEO proces med en række faldgruber. Hjemmesider.dk anbefaler, at du tager en snak med os eller en anden rådgiver for at få en idé om indsats og forventet udbytte af at bygge links.

Følge op og vedligeholde

Søgeoptimering er en langvarig og til dels vedvarende process. Alt efter konkurrencen på de givne søgeord vil det tage mellem 3-8 måneder at opnå de ønskede resultater. Hvis du efter denne indkøringsperiode ikke opnår placering og besøg som ønsket, er det på tide at lave en justeringer i din SEO tilgang.

Hjemmesider.dk hjælper med sætte statistikværktøjet, typisk Google Analytics, op, så du selv kan følge trafikken – eller vi gør det for dig og rapporterer efter aftalte intervaller. Vi tilbyder også et mere omfattende regelmæssigt seo tjek af din hjemmeside, for at undgå at den sander til, typisk hver 3., 6. eller 12. måned.

Sociale medier

De sociale medier er en vigtig spiller ved SEO

Strategi for de sociale medier som Facebook, Google plus, Twitter etc.

Til en opstart anbefaler vi vores SEO analyse – kom i gang allerede nu med en hjemmesideanalyse

SEO ord og redskaber:

– vi selv benytter

^
EMAIL TELEFON ADRESSE

Ny hjemmeside, webshop, app - skriv til os på:
info@hjemmesider.dk

Maja Wall: maja@hjemmesider.dk
Morten Andersen: morten@hjemmesider.dk

x

Projektledelse / support
Maja Wall: 2242 4444

Eller ring til Morten Andersen på 5194 8012

x

Hjemmesider.dk
Engmosevej 8
4500 Nykøbing Sjælland

Maja Wall - kontor:
Hannebjergvej 12
2960 Rungsted

x