DEMO Html5DEMO WORDPRESSDEMO WEBSHOP

Jeg anbefaler følgende webhotel til WordPress

Gode danske hosting firmaer der altid virker optimalt til WordPress er:

  1. Netsite (gratis SSL – anbefalet til WooCommerce = ja)
  2. Simply (gratis SSL – anbefalet til WooCommerce = nej)

Derudover findes der mange udenlandske hosting firmaer som Blue Hoste, SiteGround o.lign. der er dygtige til netop WordPress hjemmesider. 

Er din hjemmeside kun / hovedsageligt til det danske marked, giver det god mening at benytte en server der står på dansk jord. Det giver en hurtigere svartid for den besøgende fra danmark, hvilket bl.a. er en vigtig faktor for hjemmesidens SEO.

Hvad skal man ikke vælge?

Mange vælger desværre host ud fra pris og lagerplads. 
Jeg har i tidens løb, haft mange kunder der af den eller anden grund, har valgt et webhotel der ikke var optimalt, eller direkte en hindring for at WordPress ikke fungerede korrekt.

En stor fejl er at vælge webhotel ud fra lagerplads. De fleste løsninger i dag har rigeligt med plads, men hvordan med hastigheden?
Et webhotel med mange GB lagerplads, fortæller intet om hvor stabilt og hurtigt din hjemmeside afvikles!

Hvad er et webhotel

Webhotel en fysisk plads til din hjemmeside

Du har sikkert hørt, at du skal have et webhotel eller en host til din hjemmeside. Et Webhotel er helt simpelt fortalt, en computer hvor din hjemmeside er gemt på. Præcis som når du gemmer et Word dokument på din computer, så er din hjemmeside også gemt på computerens harddisk.

I teorien kan du gemme din hjemmeside på din egen egen computer, men i praksis vil det både være besværligt, upraktisk og ikke særlig klogt!

Den skulle være tændt altid, være tilslutte internettet hele tiden og, du skulle give alle mennesker i verden lov til at “læse” på din harddisk for at se hjemmesiden. Derudover skulle din computer være meget hurtig. Du arbejder kun som en enkelt person på computeren, tænk sig hvis tusindvis af mennesker skulle “arbejde” på din computer samtidig!

Derfor har vi heldigvis webhotel som også kaldes en host – en “vært” for din hjemmeside.