Se hvad det koster at komme igang ...

WooCommerce webshop – den perfekte WordPress webshop!

Få hjælp til din WooCommerce webshop eller få en helt ny … allerede i dag!

WordPress har de seneste mange år været det mest benyttede CMS på internettet. Ikke mindst båret af at systemet er i konstant teknisk udvikling, og orienteret mod brugernes behov og ønsker.
Med den brugervenlige WooCommerce webshop fra Automattic og WooThemes har WordPress endnu engang formået at forvandle sig fra simpelt blog-værktøj til CMS og nu til fuldblods webshop løsning.

En webshop der kan “ses” i Googles søgeresultater

Er der folk, der går op i SEO, så er det dem med webshoppen!
De kan med al tydelighed aflæse på bundlinjen, om deres SEO arbejde bære frugt eller ej.
Langt de fleste SEO regler der gælder for den almindelige hjemmeside gælder selvfølgelig også for webshoppen.

Det skal nævnes, at server loadtid er noget specielt webshop ejeren skal holde øje med. Typisk vil man optimere kategori siderne mod et ord/frase: “Skjorter til mænd”.
En af problematikkerne her er mængde af produkter, og dermed billeder der vises på siden, ofte medfører en lang svartid fra serveren. Mange http-kald gør serverens responstid lang, hvilket har en dårlig indvirkning på webshoppens SEO.
Et afledt problem er, at TTFB ofte forlænges da systemet skal loop igennem alle produkterne der skal vies på kategorisiden. Hvert enkelt produkt skal hentes i databasen og vises på hjemmesiden.
Læs mere på Moz.com om arbejdet med at formindske TTFB (wait), som kan have direkte indflydelse på placeringen i Google.
En forholdsvis simpel løsning på dette problem er at benytte “WordPress Infinite Scroll – Ajax Load More plugin’et (se her), eller at kode temaet med denne “Ajax Load More” funktionalitet.

En WordPress webshop må regnes for et af de CMS/webshops, der er nemmest for den almindelige bruger at optimere.
Andre shopsystemer som Magento, Prestashop, OpenCart etc. er typisk mere kompliceret, og kræver ofte en programmør med specialviden.

Google og Woocommerce
Webshop med fart

En billig eller helt gratis WordPress webshop med Woo

Mange der starter op med deres første webshop, benytter ofte WooCommerce da systemet er nemt at installere, udvide og administrer.
Flotte gratis design og udvidelser til få dollars om året er ligeledes med til at gøre systemet populært blandt små og nystartede butikker. Hurtigt i gang til få penge!
Her kan du finde udvidelser.

Systemet skal dog ikke undervurderes som “begynder webshoppen”, da den i dag benyttes til mange store internationale online butikker.
WordPress er et PHP framework og kan derfor af dygtige udviklere videreudvikles til lige alle mulige funktionaliteter!
Se eksempler her.

Dankort og alle de andre betalingsformer

På det danske marked er det hovedsageligt ePay og QuickPay, der leverer betalingsgateway. Begge udbydere tilbyder alle de gense betalingskort samt mulighed for mobilepay, som bliver mere og mere populært blandt forbrugerne.

Der er mulighed for at komme billigt i gang uden månedlige omkostninger ved at benytte PayPal. PayPal er pre installeret, så det kan næsten ikke blive nemmere. Der skal blot oprettes en PayPal erhvervskonto og du er klar til at modtage dine betalinger. (E-Mail som benyttes til PayPal kontoen skal indtastes i PayPal modulet.)

Betaling på WooCommerce
Flere sprog på siden

På dansk og alle de andre sprog – sælg til hele verden.

I dag er WooCommerce nem at oversætte til dansk eller et hvilket som helst andet sprog, der er brug for. En imponerende liste af oversættelser kan ses her, så der er umiddelbart ingen “undskyldning“, for ikke at internationalisere din webshop og lade hele verden købe dine produkter!

Fragt (shipping)

Der er uendelig muligheder for at sætte fragtregler (satser) op. Skal det beregnes pr. land, på beløbet i indkøbskurven, verdensdel etc. (Køb over x kr., køb under x kr., sendes til Grønland etc.)

Har du brug for en fragtløsning (Post Danmark, Bring Parcels, GLS etc.), har det danske firma Pakkelabels.dk en nem integration.

Wordpress Webshop - sikker og hurtig!
Hurtig webhost til din webshop

Hosting

Vi har en hosting løsning klar til dig, på en server som vi har god erfaring med i forhold til E-shops.
Der findes dog mange andre udmærkede webhoteller der er specialiseret i WooCommerce. De anbefaler selv nogen, som du kan læse mere om her, men andre som SiteGround og A2Hosting kan ligeledes varmt anbefales.
Der findes mange muligheder, men generelt anbefaler vi at undgå de billigste webhoteller, da de ofte ikke har “kræfter” nok til at kører systemet. De billige udbyder kender du på prisen, og at de ofte reklamere med meget lagerplads. Lagerpladsen er dog det mindste problem du har når du effektivt vil drive en webshop. Her er det mere et spørgsmål om ram, php memory o.a. der sikre en hurtig og stabil afvikling.

Backup

Backup af din webshop er selvfølgelig af stor vigtighed.
Forsikring af varelager fysiske lokaler etc. er en selvfølgelig for alle seriøse firmaer og butikker. Samme sikkerhed skal etableres på webshoppen!

En online butik med en millionomsætning må ikke risikerer at forsvinde fra det ene øjeblik til det andet – uger, måneder ja års arbejde kan mistes på et sekund til en ondsindet hacker, eller til server fejlen der ikke kunne ske.
Selv små webshops med en meget mindre omsætning er der ofte lagt meget tid og energi i … og håb. Selvfølgelig skal det sikres med en sikker backup løsning.

Alle almindelige webhoteller (shared hosting) er der i dag tilknytte en daglig eller ugentlige backup til. En backup der er inkluderet i den månedlige leje af webhotellet. Er det værste tænkelige sket, skal man enten ringe, skrive mail eller via sit kontrolpanel i webhotellet genetablere backuppen.

Det er dig som webshop ejere, der har ansvaret for backup. Webhotellet har venligst taget sig af det praktiske, men ansvaret ligger ALTID hos den, der har shoppen / domænet.

En så vigtig hjemmeside som en webshop bør have to af hinanden uafhængige backup løsninger.
WooCommerce anbefaler selv VaulertPress men der er mange lignende muligheder. Eksempelvis ManageWP https://managewp.com/ som samtidig er et kontrolpanel hvor du kan administrer opdateringer, SEO, WordPress udvikling til samtlige af din WordPress webshop eller hjemmesider.

Husk at tage backup af din WooCommerce webshop!
Husk nu at opdatere!

Sikkerhed

Regel nr. 1 når det drejer sig om sikkerhed for CMS og i særdeleshed WordPress webshop er at holde alt opdateret!
Selvfølgelig er det vigtigt at holde koder til FTP, login, database etc. hemmelige og “ugættelige”, men langt de fleste problemer opstår, når folk glemmer at opdatere.
Mange plugin kommer med nye opdateringer flere gange om ugen, så man kan hurtigt komme bagud.
Valget og mængden af plugin er vigtigt. Hold antallet ned på et minimum og installer kun plugin, der har vist sin værd i lang tid, og som til stadighed vedligeholdes af udviklerne.
Vælg et seriøst webhotel gå ikke efter det billigste. (læs mere under afsnittet: Hosting)

Brute force attack – angrebet hvor hackeren prøver at logge ind ved at prøve igen og igen med nye bruger og login oplysninger, kan nemt minimeres med den gratis version af Jetpack.
Nu skal man ikke forestille sig, en lyssky teenager der forgæves afprøver ny varianter af loginoplysningerne for at tiltvinge sig adgangen til din webshop. Det er højt sofistikeret software, som på sekunder gennemprøve utallige kombinationer for at logge ind. Logge ind med det formål at ødelægge din webshop … din forretning!

Hvor kan jeg blive klogere?

Vil du vide mere omkring Woo, er der mange gode hjemmesider at besøge. En søgning på Google.dk med ordet “WooCommerce” giver hele 19.100.000 resultater. Noget er selvfølgelig mere relevant end andet, men umiddelbart er der masser af læsestof og videoer at gå i gang med, hvis du er blevet mere interesseret i emnet. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis vi skal etablere en ny webshop for dig

Se Woo’s egen video af systemet.

Andre WordPress WebShop

Der findes andre muligheder end Woo, hvis du i forvejen har en WordPress hjemmeside og vil igang med at sælge produkter online. Plugin som: WP eCommerce, Jigoshop, Easy Digital Downloads etc. giver alle mulighed for at sælge fysiske og eller digitale produkter direkte fra din hjemmeside. Her på Hjemmesider.dk vil vi anbefale WooCommerce til din WordPress webshop – en shop vi har mest kendskab til og som vi kan stå 100% inde for!

Dankort – UDEN månedlig gebyr

Skal man igang med en en lille shop og er usikker på markedet, er det en god ide at holde udgifterne nede. En dyr shopløsning til flere tusinde kr. pr. måned med kun få transaktioner er ikke den bedste forretningsmodel. QuickPay har en løsning, hvor du som med Paypal betaler et beløb af hvert salg uden det månedlige gebyr. I øjeblikket skal du betale 5 DKK for hver transaktion på denne QuickPay løsning. Sælger du kuglepenne til en tier stykket, er det åbenlyst en dårlig forretning, men der kan være situationer/projekter hvor denne løsningen er den helt rigtige metode til en opstart.

Pakkelabels.dk

Få en fragtaftale til din WoordPress Webshop med Pakkelabels.dk Med danske Pakkelabels har du nem mulighed for at integrer en smart fragt funktionalitet. Send dine produkter med: Bring, Danske Fragtmænd, DAO, DHL, GLS eller PostNord og print nemt en pakke label ud. Alt sammen med til at optimere og forenkle din hverdag som shopejer. Læs mere på Pakkelabels omkring hvordan du implementere det nemt i din shop.

Storefront – theme til din shop

Storefront er et gratis WordPress tema, der er optimeret til systemet og produceret af Woo selv. Derfor er du med dette tema sikret et 100% optimeret tema til webshoppen. Vi vil selvfølgelig anbefale, at vi designer og koder dig et unikt tema, men er budgettet ikke så stort ,og har man selv mod og kunne til det, er Storefront en god gratis løsning. Læs mere omkring Storefront og download det her.

Starter - opsætning af webshop

WordPress og Woo installeres på dit webhotel. (Vær opmærksom på at ikke alle webhoteller kan afvikle WooCommerce optimalt – vi kan vejlede dig til valg af host.) Vi installere shop-tema Storefront, indsætter dit logo, kontakt info o.lign. Vi opretter 5-10 kategorier, så du er klar til at oprette produkter i butikken. Du kan selvfølgelig selv oprette flere! Har du oprette en ePay eller QuickPay løsning til at modtage kortbetalinger, installerer vi deres betalings-plugin, så du kan modtage betaling via dem. Du kan selvfølgelig også som start nøjes med en PayPal løsning, som nok er den billigste betalingsløsning i øjeblikket. Plugin: Woo, Yoast SEO

5.500,00 DKK 6.875,00 inkl. moms
Engangsbeløb
Tag: CMS, Webshop
Webshop etablering

Projektpris benyttes oftes da mange shops i dag skal “skræddersys” til helt bestemte og unikke funktioner.
Udviklingstiden kan derfor variere meget og dermed prisen!

Engangsbeløb
Tag: CMS, Udvikling, Webshop

Se ydelser og priser på WordPress siden omkring SEO & drift af WordPress & WooCommerce

^
EMAIL TELEFON ADRESSE

Ny hjemmeside, webshop, app - skriv til os på:
info@hjemmesider.dk

Maja Wall: maja@hjemmesider.dk
Morten Andersen: morten@hjemmesider.dk

x

Projektledelse / support
Maja Wall: 2242 4444

Eller ring til Morten Andersen på 5194 8012

x

Hjemmesider.dk
Engmosevej 8
4500 Nykøbing Sjælland

Maja Wall - kontor:
Hannebjergvej 12
2960 Rungsted

x