Valg af open source CMS system

CMS – Drupal, WordPress, MODx, Joomla og alle de andre …

Er du en af de 234 mio. virksomheder, organisationer eller personer, som har en hjemmeside eller måske en af de 47 mio., som forventes at søsætte en ny cms hjemmeside det kommende år?
Har du nogle budskaber, du vil ud med til flere end de allernærmeste, er det nødvendigt at være synlig på nettet, uanset størrelse, formål og branche.

Webdesign og WordPress CMS system

Nyt open source CMS eller migrering

Hjemmesider.dk kan hjælpe dig med at vælge det for dig rigtige CMS system, samt programmere og tilpasse, så du kan komme i gang med at bruge det. Hvis du ønsker at flytte en eksisterende hjemmeside til et nyt system, kan vi også hjælpe med det.

Drupal, WordPress, MODx og Joomla

Vi arbejder udelukkende med open source CMS, konkret WordPressDrupal, MODx og Joomla. Vi har valgt disse open source CMS systemer, fordi de

Læs også om hvordan vi har kodet en løsning, så du nemt kan bruge WordPress som cms.

Færdig løsning på en uge

Hjemmesider.dk’s CMS-specialister sætter en ære i at vælge det rigtige niveau: Har du travlt og kun brug for en simpel løsning – jamen, så laver vi en hurtig løsning uden at overkomplicere tingene.

Eller den fulde pakke ….

Er dit webprojekt mere komplekst, kan vi også bidrage. For lidt større virksomheder er valg og implementering af nyt CMS ofte et større projekt, som desuden kan involvere design, webtekster, webshop eller udvikling af specielle funktionaliteter. Hjemmesider.dk’s kan hjælpe med de enkelte trin i hele processen samt med den overordnede planlægning og projektstyring.

For at komme videre

Ring til Morten eller Maja og få en første snak om din hjemmeside. Vi er specialister i hjemmesider, men forventer ikke at du er det. Derfor guider vi dig også gerne igennem de første overvejelser på så uteknisk et dansk som muligt, tro mod vores overbevisning om, at der findes ingen dumme spørgsmål, kun arrogante svar. Hvis du er interesseret i samarbejde med os, giver vi naturligvis gerne et bindende tilbud.


Ordbogen / spørgsmål vi ofte får fra vores kunder:

Benytter I ikke open source CMS
- hvad skal jeg så betale for?

JO - vi benytter open source, så det skal du selvfølgelig ikke betale for! En af ideerne bag open source er jo netop, at det er gratis.
Det du betaler os for, er de timer og den ekspertise vi benytter for at producere din hjemmeside. Selve CMS´et betaler du intet for.

^
EMAIL TELEFON ADRESSE

Ny hjemmeside, webshop, app - skriv til os på:
info@hjemmesider.dk

Maja Wall: maja@hjemmesider.dk
Morten Andersen: morten@hjemmesider.dk

x

Projektledelse / support
Maja Wall: 2242 4444

Eller ring til Morten Andersen på 5194 8012

x

Hjemmesider.dk
Engmosevej 8
4500 Nykøbing Sjælland

Maja Wall - kontor:
Hannebjergvej 12
2960 Rungsted

x